Sök
Stäng denna sökruta.

Boksläppstur?

Operation Torsk.  Så kallades den razzia som polisen i Stockholm nyss utförde mot lägenheter där sexhandel bedrivits.  Ansvarig polis: Simon Häggström, som arbetat många år med prostitution i Stockholm.  Ändå kan man ju säga att det var en otrolig slump att just hans andra bok, som handlar om just lägenhetsbordeller, släpptes samma vecka som razziorna utfördes.  Nu är det givetvis så att polisens arbetet är mycket viktigt, jag är en stor förespråkare för mer resurser i form av anställda, till polisen och försvarar dem ofta. Så detta är inte på något sätt att kritisera polisen. De gjorde även här ett bra jobb.  Snarare kan jag tycka att om det nu är så att en polis släpper bok kanske inte...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon