Boksläppstur?


Operation Torsk. 

Så kallades den razzia som polisen i Stockholm nyss utförde mot lägenheter där sexhandel bedrivits. 

Ansvarig polis: Simon Häggström, som arbetat många år med prostitution i Stockholm. 

Ändå kan man ju säga att det var en otrolig slump att just hans andra bok, som handlar om just lägenhetsbordeller, släpptes samma vecka som razziorna utfördes. 

Nu är det givetvis så att polisens arbetet är mycket viktigt, jag är en stor förespråkare för mer resurser i form av anställda, till polisen och försvarar dem ofta. Så detta är inte på något sätt att kritisera polisen. De gjorde även här ett bra jobb. 

Snarare kan jag tycka att om det nu är så att en polis släpper bok kanske inte just han ska vara frontfigur i media och därmed ge sin egen bok en massa gratis PR på bekostnad av det seriösa arbetet polisen faktiskt bedriver. 

Varför ska en av deras anställda få bedriva PR på arbetstid?

Givetvis är det ingen slump att hans bok släpps just nu, han som befäl i insatsen visste mycket väl när de tänkt att slå till och exakt lansering kan man styra. Boken släpptes alltså igår….

……………………………………..

Vill du visa uppskattning? 

Köp min nya bok om hoten mot yttrandefriheten!

Klicka här!

Swish; 076209624. Eller bli Patreon

 

2 kommentarer till Boksläppstur?

  1. Du skriver “Nu är det givetvis så att polisens arbetet är mycket viktigt, jag är en stor förespråkare för mer resurser i form av anställda, till polisen och försvarar dem ofta.”
    Politikerna skapar fler och fler brott som t.ex. att göra sexköp till ett brott. Istället för fler poliser behöver vi se över rättsväsendet. Det har väckts krav på att se över narkotikalagstiftningen. Det har man sagt nej till. Genom att avkriminalisera innehav skulle mycket polis och rättsväsenderesurser sparas.

  2. Det finns ingen som är mer värd en Guldspade än du Rebecca!. Ditt idoga och framgångsrika avslöjande av oegentligheterna i samhället är helt outstanding. Både vad gäller kvalitén på framgrävda fakta och sättet att presentera dem. Du behövs verkligen i dagens Sverige, präglat av en förlamande tystnadskultur, styrd av msm i symbios med de nuvarande politiska makthavarna..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap