Search
Close this search box.

När en botaniker blev skolexpert

Är det inte väldigt lustigt att en av skolvalets största kritiker, som samtidigt ofta pratar om evidens i själva verket inte själv inte alls har någon kompetens inom pedagogik?  Per Kornhall har gjort en raketkarriär som någon slags skoldebattsdignitär. Men hur blev han det? 59-årige Kornhall inledde nämligen sin akademiska bana i kemi och biologi. Hans avhandling är i botanik, om en särskild växt.  Rätt långt ifrån pedagogik.  Men hux flux blev denne botaniker expert på pedagogik.  Han började sin bana som kemilärare på Livets Ords eget gymnasium. Han var själv med i sekten i många år och undervisade i hela fem år.  Tills han hoppade av. Först då invände han emot att han som biologilärare inte undervisade i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon