Sök
Stäng denna sökruta.

Hota för tystnad

Det är det attacken mot Irene Svenonius handlar om. Jag baxnar över att vissa personer, även borgerliga, försöker släta över detta. Var det verkligen ett hot att "klottra" på Svenonius hus? Är det inte egentligen skadegörelse? Nej. Nej, Nej.  Då har man missat hela kärnan. Att göra ett hembesök till en person i dennes yrkesroll, en person vars jobb gör att man måste vara offentlig, handlar BARA om hot.  Det man säger, alldeles oavsett vad som skrevs på hennes hus är: "vi vet var du bor. Och vi tvekar inte att stå här utanför och vänta på dig när du minst anar det." Jag vet för jag har själv fått ett hembesök. Av förmodligen AFA, eftersom det kom direkt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon