Sök
Stäng denna sökruta.

En bomb i integrationsdebatten

De som tror att migrationsfrågan kommer att dö ut på grund av viruset tror helt fel, snarare tvärtom. Eftersom det visar sig att migranter från Somalia och Mellanöstern är överrepresenterade bland döda och smittade kommer debatten om den totala bristen på integration ta ny fart inom kort. Med rätta.  Svensk integrationspolitik har nämligen aldrig funnits. Inga partier har haft en och ingen har varit intresserad. Några modiga enskilda politiker som Mauricio Rojas och andra har stuckit ut hakan, opinionsbildaren Thomas Gür har skrivit om det sedan tidigt 1990-tal men i politiken har det varit noll med verklig integrationspolitik.  Istället har det enda som skrivits om detta i svensk förvaltning snarare handlat om att invandrare inte ska anpassa sig utan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon