Sök
Stäng denna sökruta.

Det mest auktoritära lagförslaget sedan andra världskriget

Jag har som enda person vad det verkar under hela krisen ägnat mig åt att istället skriva om vad sossarna gör för att passa på. Gång efter gång har jag visat att för ett sosse är detta ett utmärkt tillfälle att passa på att ge sig själva mer makt och smyga igenom en massa skit för att ingen tittar.  Därför är jag inte förvånad över att de nu snabbt försöker trycka igenom en chockerande antidemokratisk auktoritär lag. Men jag är ändå chockad över exakt hur antidemokratisk den är.  Jag går så långt att kalla lagförslaget som en uppvisning i rent demokratiförakt.  För det går ut på att helt runda riksdagen.  Regeringen vill ge sig själv absolut makt. Det är...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon