Var inte gränserna stängda?


Mina föräldrar hade alltså stora problem att ta sig hem från sin resa i Nya Zeeland för att EU enligt UD och resebolag stängt mycket av sin transit, även för EU-medborgare. De lyckades till slut hitta ett plan med transit i Doha som flyger direkt till Stockholm och de borde landa idag eller imorgon. 

Danmark har stängt sina gränser och folk tar sig inte över bron. 

Hur kommer det så att vi har lika många asylsökande per månad som förra året?

Jag får det inte att gå ihop. Hur kommer de hit?

Här kan man se hur det såg ut jan-mars andra år. 

I mars, när restriktionerna varit stora, har bara 16 % färre sökt asyl än mars förra året. 297 färre personer. Hur kommer de in i landet?

Hur kom de hit? 

I vanlig ordning är det också i hög utsträckning unga män som kommer. 

60 % av de asylsökande är män. Och 61,5 % av de asylsökande är mellan 18 och 44 år. 1348 män mellan åldrarna 18 och 34 år men bara 726 kvinnor i samma ålderskategori. Varje månad fylls Sverige på med ännu några tusen unga män.

Bara sedan årsskiftet har det kommit 1533 män under 34 år (åldern 13-17 inkluderad)  men bara 846 kvinnor. Ett underskott på nästan 700 kvinnor.  

Det är den här obalansen som fortsätter månad efter månad år efter år och som redan idag är alarmerande. För vem ska alla dessa unga män gifta sig med, om de inte har en fru de tänkt ta hit som anhörig?

Medan svenskar sitter och kurar i sina hem har vi alltså marginell förändring i antal asylsökande, som verkar trollat sig hit genom världens alla stängda gränser, flygplan som står på marken och båtar som är inställda. 

Trolleri. 

Frågan är: har Sverige tänkt göra något åt det här? Ska vi verkligen ha ett konstant inflöde av utlandsfödda just nu? 

Dags att införa obligatoriska hälsokontroller redan vid asyltillfället och sätta folk i förvar tills vi vet om de är friska eller sjuka. 

Eller så kommer vi ha ett läge när vi under lång tid fyller på med massa människor som kan bära inte bara den smittan utan även andra. 

……………………

Vill du visa uppskattning? Bli en Patreon

Swish: 0762096244

Sajten är öppen, inte kommersiell och gratis, väljer man att donera ska detta betraktas som en gåva utan krav på motprestation.

23 kommentarer till Var inte gränserna stängda?

 1. De kanske redan har funnits i landet en tid? Det står väl ingenstans att de sökt asyl vid gränsen?

 2. Hej! Du frågar vem alla män ska gifta sig med. Inga problem, så snart dom fått PUT åker dom till hemlandet, det land dom flytt från, där dom är mycket attraktiva på äktenskapsmarknaden. Jag vet hur det går till efter 25 års arbete som distriktsläkare i Tensta och Rinkeby. Turkarna myntade begreppet”guldpass” och syftade på dom som fått PUT i Sverige.

 3. Detta är verkligen bra frågor. Hur tar dom sig till Sverige?
  Är det någon som frågar regeringen eller immigrationsverket?
  Man häpnar över vår tanklösa regering.

 4. afrisaterna skola hållas borta från väst. Punkt Djefla Slut. Detta är endast, bara och blott belöningssökare, muhammedanismspridare och invällare med andra onda uppsåt. De äro direkt hitbjudna, direkt importerade eller indirekt hitlockade af vänstern, dessa förbannade Europahatare, och af de belöningar vänsterafskummen, dessa djefla afrikasienister, hafva ställt i utsikt för afrisatinvasiver att komma dem till dels och lyxlif bara de invadera Sverige och säga de magiska lätena “flykting” och “asyl”. Inga utom-Europa-varare hafva något asylskäl i Europa. Dessa invasiver skola samtliga kastas ut ur väst.

  Lefve Europa
  INGET afrikasien

 5. Är inte direkt förvånad här betalar man en av världens högsta skatter och får inte hjälp ens i ett krisläge men att flyga hit en extraordinär mängd utomeuropeiska invandare går före den egna befolkningen som befinner sig strandad ute i världen .

  Samtidigt strösslas det bistånd till fattigare länder medans den egna befolkningen ser jobb och inkomst försvinna .

  När ska krösusarna till beslutsfattare börja värna om den egna befolkningen ? När blir det viktigare att sköta sitt eget land istället för att leka hjälte och släppa den grandiosa självbilden som den stora humanitära stormakten .

  Personligen tror jag att personerna bakom besluten helt enkelt inte är på samma plan som befolkningen utan själva är relativt välställda och ser en prestige i att vara bäst på att skänka pengar . Problemet är att dom inte skänker bort sina egna tillgångar utan det här drabbar den vanliga svensken utanför den fina kretsen eliter i Stockholms kaviardistrikt.

 6. Hur de kommer hit!
  Sverige följer ju i tysthet avtalet enligt “Global Compact”. INVÄLLARNA, ENDAST MUSLIMER, FLYGS FÖRSTÅSS IN MED CHARTERPLAN direkt från Sahel! En del av de som anländer till gränserna är sannolikt sådana invällare som redan har fått asyl i ett eller flera EU-länder och går på bidrag där. Nu försöker de fixa fler bidrag i Sverige under ny id.

  M borde be sina medlemsföreningar i syd bevaka färjeterminaler, bron, Sturup flygfält och registrera hur många som ankommer varje dygn. Så gjorde tyska gräsrötter när Global Compact testades och avslöjade vad som skedde (testet avbröts).

 7. Jag vet inte längre vad jag ska säga. Det är som en mardröm som inte slutar när du vaknar… men röstboskapen ska in till varje pris. Makten måste säkras i nästa val. Några tusen våldtagna barn och hundratals knivrån är ett lågt pris för att säkra ett vidmakthållande av socialistststaten. Historiens dom kommer att bli SKONINGSLÖS!

 8. Kan de vara så att det är samma personer som ansöker om och om igen. De har aldrig lämnat sverige?

 9. Det är inte lätt för Morgan Johansson. Socialdemokratin är delad i två halvor vad gäller invandringen. Stockholmssossarna med Bjereld i toppen som slåss för asyl åt alla. Sedan distrikten ute i landet som får ta konsekvenserna av massinvandringen. Där är man inte lika glada. Det gör att Morgan regelbundet måste ljuga med statistiken för att hålla båda sidor lugna. Han tolkar statistik som fan läser bibeln.

  Sedan har vi Migrationsverket som blivit en stat i staten. De värnar sitt egenintresse: En strid ström av asylflyktingar. Annars måste de börja säga upp folk. Vilket knappast är populärt. Mycket talar för att en tredjedel av Sveriges befolkning mycket snart kommer att vara invandrare eller barn åt invandrare. Och därifrån till majoritet lär gå mycket snabbare än vad många anar…

 10. Folk brukar glömma att det finns en avancerad människosmugglarorganisation bakom alla asylsökandeströmmar. De har kollat vilka vägar är öppna.

 11. Det kan man verkligen undra vad detta är för sjuk politik vi har idag i Sverige. Man får inte glömma att det här kostar stora pengar, stora pengar, som vi behöver idag i stället att bekämpa Corona problemi landet och världen, ge till våra sjuktköterskor , läkare och andra utsätta i första linje tillräkligt bra skydds utrusning så att de känner sig trygga i sitt jobb i stället. Fy regeringen och de som tillåter allt detta att ske, man bedrar sin egen nation.

 12. Utan tvekan ett mysterium men jag kan tänka mig att ett litet eller stort antal är personer som redan befinner sig i Sverige som har fått avslag och söker om samt en del som kör med många identiteter.
  Att ta sig genom våra grannländer måste vara en prestation när allt är stängt, så hur går det till. I Trelleborg går färjetrafiken fortfarande till Tyskland så kanske personer som har fått avslag eller tycker att bidragen är för magra i Tyskland vill pröva lyckan i Sverige istället.
  Att regeringen inte stoppar anhöriginvandringen och “arbetskraftsinvandringen” i denna dystra tid med en väntad arbetslöshet som kommer att slå alla rekord är återigen ett bevis på vi lever under en veritabel skräckministär.

 13. Jag vet inte riktigt hur man börjar i denna röra men Sverige är som tidigare i fritt fall och som vanligt är det fortfarande ÄRTHJÄRNOR i S MP L C OCH VPK som mixar och ger. Jag tänkte när jag hörde Sverige stänger inte gränserna att det skulle per automatik stänga ute asylsökande. man hjälper inte småföretagarna men utlänningar som bara kostar pengar. Magdalena Andersson kommer snart att erfara att mjölkon sinar om man bara ger den vatten 10 tusentals småföretag går i konkurs och detta kan vi tacka regeringen för som inte hjälper dom. Men suga ut skatter och avgiftet är OK
  och fylla upp sina lador, men dom får nu tugga och spotta ut blodet från alla arbetslösa. 4 till 500.00 kommer att mista sina jobb om inte man tar till krafttag. MP är det mest arbetarfientligaste partiet och måste bort från regeringen dom lever i en tro att om .koldioxidutsläppen upphör försvinner alla miljöproblem.
  Regeringen tävlar om skänka ut våra gemensamma tillgångar till utlandet och asylsökande det är hög tid för en ny regering Hur många miljarder försvinner varje år från våra gemensamma tillgångar till utlandet, asylsökande och invandring ?
  Ett nytt uppdrag för Rebecca att reda ut.

 14. Nej, de svenska gränserna är INTE stängda! Däremot är de flesta andra länders gränser i Europa och världen stängda. Men inte svenska. Och inte tex Rumänien, så det går utmärkt att fortfarande resa från tex Malmö Airport till Rumäninen om man vill ha en liten semestertripp. MEN…. UD avråder för resor i hela världen, men det betyder alltså inte att Sveriges gränser är stängda! 🙁

 15. Hej Rebecca! Även om gränserna är porösa gissar jag att många av dessa “asylsökare” dels utgörs av illegala invandrare som redan befinner sig inom rikets gränser (olovligen), dels redan invandrade invandrare som söker asyl i nya falska identiteter.

 16. Om inte politikerna som tillåter detta nonsens blir synade av svenska folket väldigt snart,
  så kommer de att bli synade av gud åtminstone.

  Vad ska till för att politikerna får vad de förtjänar eller att de blir utbytta av pragmatiska människor som vill allas väl?
  Vad krävs för att vi ska skapa en bättre värld för ALLT och alla?

 17. Läs Merit Wager, via konakter via “miggor” så finns dessa asulsökande redan i landet. Svartarbetare, utvisade mm vilka blivit av med svartjobbet på grund av Corona och nu söker asyl. 1500 i månaden trots stängda gränser. Sverige beräknas ha cirka 100000 illegala människor i landet

 18. Hoppas verkligen att alla asylsökande hamnar i Stockholm. När jag läste din inställning om övriga Sverige så föll du platt. Egna uppoffringar för Stockholmare ska tydligen inte gälla. Och att det är ni som får landet att fungera är nog bara en utopi som ni själva tror på. Säger som någon sagt tidigare. Bygg en mur runt Stockholm och kolla efter var rivmärken finns, på utsidan eller insidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap