Search
Close this search box.

Var inte gränserna stängda?

Mina föräldrar hade alltså stora problem att ta sig hem från sin resa i Nya Zeeland för att EU enligt UD och resebolag stängt mycket av sin transit, även för EU-medborgare. De lyckades till slut hitta ett plan med transit i Doha som flyger direkt till Stockholm och de borde landa idag eller imorgon.  Danmark har stängt sina gränser och folk tar sig inte över bron.  Hur kommer det så att vi har lika många asylsökande per månad som förra året? Jag får det inte att gå ihop. Hur kommer de hit? Här kan man se hur det såg ut jan-mars andra år.  I mars, när restriktionerna varit stora, har bara 16 % färre sökt asyl än mars förra...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon