Sök
Stäng denna sökruta.

Krypto-löntagarfonder

Så kan man beskriva den bomb Magdalena Andersson nyss släppte om företag som får stöd.  Vi har sett det genom krisen. Att Socialdemokraterna ogenerat utnyttjar pågående kris för att greppa ett hårdare tag om företagens strupe och ge sig själva och facken mer makt.  De vill undanta bemanningsföretag helt från alla former av stöd vid nästa slags kris som kräver permitteringar till exempel. Idag får alla företag söka men se, det tänker inte S acceptera och passar helt sonika på att skriva in i lag att en hel bransch vid en kris ska kunna utplånas. En bransch som varit ett horn i sidan till LO i decennier.  De har även passat på att se till att bara företag med...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon