Sök
Stäng denna sökruta.

Fler polare som måste ha nya fina jobb

En annan person som Socialdemokraterna "Låt oss fokusera på att enas och inte på sakpolitik" belönat med nytt välbetalt jobb är Gabriel Wikström.  Han blev ju utbränd av att vara minister och hoppade av, och fick barn. Men nu är han redo att avlönas av kompisarna igen.  Så i februari utsågs han till "nationell samordnare för Agenda 2030". En helt egen kommitté som skapats just för Wikström. Ser det ut som härifrån i alla fall. Beslutet fattades den 20 februari 2020.  Agenda 2030 handlar om vänsterns nya favorit "hållbar utveckling", dvs ännu ett sätt att kontrollera näringslivet men Wikströms fokus ligger bland annat på jämställdhet. Den svenska vänstern som leder landet just nu har bestämt att just Sveriges fokus...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon