Fler polare som måste ha nya fina jobb


En annan person som Socialdemokraterna “Låt oss fokusera på att enas och inte på sakpolitik” belönat med nytt välbetalt jobb är Gabriel Wikström. 

Han blev ju utbränd av att vara minister och hoppade av, och fick barn. Men nu är han redo att avlönas av kompisarna igen. 

Så i februari utsågs han till “nationell samordnare för Agenda 2030”. En helt egen kommitté som skapats just för Wikström. Ser det ut som härifrån i alla fall. Beslutet fattades den 20 februari 2020. 

Agenda 2030 handlar om vänsterns nya favorit “hållbar utveckling”, dvs ännu ett sätt att kontrollera näringslivet men Wikströms fokus ligger bland annat på jämställdhet. Den svenska vänstern som leder landet just nu har bestämt att just Sveriges fokus ska ligga på jämställdhet. Varje land får nämligen själva bestämma hur man genomför det och vad man tolkar in i hållbarhet. 

Trots att vi är ett av världens mest jämställda länder. För även om FN lyfter fram jämställdhet som ett mål kan detta knappast att översättas med att Sverige just har problem med det utan detta använder vänstern som ännu en hävstång in för att attackera företag och även högern. Det är ingen slump att de prånglat ut en massa fokus på “jämställdhet” just nu – det är ett led i deras nya strategi. 

De känner väl vind i seglen att de lyckades stoppa SD:s mumsande på deras väljare genom ett full frontal angrepp på deras abortpolitik och SD blev tagna på sängen. De som låtit den kristna högern i partiet diktera den politiken fattade inte vad som hände riktigt men tappade rejält på slutet och sossarna kunde undvika en total genomklappning på 25 %. 

Så nu verkar de mobilisera. Jag spår att jämställdhet nu testas av strategerna, som alltid mäter opinionen året om för S och deras testballonger, i undersökningar bara för internt bruk. Faller det väl ut kommer de försöka göra samma sak i valrörelsen 2022, men då försöka skåpa ut även M och KD på samma hand. 

Några exempel: 

31 januari: Bättre könsfördelning på arbetsmarknadsutbildningar (Eva Nordmark)

3 februari: Stärkt skydd mot sexuella kränkningar

4 februari: Hedersrelaterad brottslighet (Morgan Johansson)

7 februari: Jämställd kultur (Amanda Lind)

10 februari: Jämställt ledarskap (Amanda Lind)

19 februari: Feministisk utrikespolitik (Ann Linde)

6 mars: Jämställdhet är en prioritering (Thomas Eneroth, Anders Ygeman)

7 mars: Qraftsamling för jämstäldhet (Ibrahim Baylan)

………………………

Vi får se om min spaning håller. Men jag upprepar – inget S gör är en slump. 

……………………

Vill du visa uppskattning? Bli en Patreon

Swhish: 0762096244

Sajten är öppen, inte kommersiell och gratis, väljer man att donera ska detta betraktas som en gåva utan krav på motprestation.

1 kommentar till Fler polare som måste ha nya fina jobb

  1. Vänstern består af en flock missfoster. Sverige är genomkorrupt i och af vänsterkorruptionen. Vänsterafskum sakna respekt för offentlighetens tillgångar. Vänsterafskumen se dessa som ett tillbörligt medel att (miss)bruka enligt vänsterns godtfinnande. Och detta godtfinnande benämnes ALLTID som en eller flera af “jämställdhet”, “rättvisa”. “inkluder-“, “kampen mot”, “kampen för”, “demokrati”, “tolerans”, “samarbete”, “integration”, “satsa”, “feminism”, “värdegrund”, “trans/hbtq/queer”, “unga”, “barn”, “villkor”, “trygghet”, “otrygghet” “förintelsen”, “forskning”. Skulle någon af vänsterafskummen för stunden sakna titelutkomst, hitta vänsterafskummen på något vänsterkorrupt benämndt af någon ofvan, och låta sin vänsterkompis få leda detta. Och det är ju icke bara högsta vänsterhönset i det vänsterkorrupta illdådet, som får titelpengar och fet utkomst. Sedan skall ju det vänsterkorrupta illdådet hafva till exempel eget kontor, nätsida, underlydande och så vidare. Alltsammans parasiteradt af vänstern från offentliga medel.

    Jag hatar dem. Jag föraktar dem. De förstöra vårt land. De förstöra väst. De förstöra allt de komma vid.

    OHYRA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap