Sök
Stäng denna sökruta.

Vikten av källkritik

Om ni tror att media är er kompis i den här situationen ska ni tänka om. Deras jobb är främst att tjäna pengar, inte bidra till sans och balans. De har inget statligt uppdrag att verka för något annat än sina egna intäkter.  Så ta vad media skriver med den nypa salt ni alltid ska ta vad ni läser.  Sossarna skrev nyligen en artikel om desinformation undertecknad Peter Hultqvist. Men där var narrativet att desinformation framför allt drivs av "högerextrema sajter".  Det här är ett led i argumentationen varför yttrandefriheten måste begränsas, tro inget annat. Sossarna passar på även här. För även om alla läger hetsar just nu är media inget undantag i att medvetet sprida falsk information.  Den...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon