Sök
Stäng denna sökruta.

Sossarna jobbar på

Eftersom det där med sakpolitik bara gäller alla andra partiers fokus (alltså att inte fokusera på det utan ägna sig åt att vara tyst alternativt applådera den handlingskraftiga regeringen i kris och dess otroligt statsmannamässiga statsminister och landsfader Löfven) jobbar de på med saker som alltså inte är nödvändiga.  Som att försvåra för företag, denna så otroligt populära sport inom LO och S.  Faktum är att det mesta de sysslar med de har makt är att just ta makt och inflytande, och pengar såklart, av landets företagare. Det gick inte att stjäla företagen via löntagarfonder, men det går att en liten bit i taget genom regleringar, lagar och att ge makt till facket ta ifrån dem makt.  Så sossarna...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon