Sök
Stäng denna sökruta.

Regeringen vill utplåna bemanningsbranschen

Vad gör man om man som Socialdemokrat i en kris snabbt tvingas att införa förhatliga korttidspermitteringar för att landets stora bolag, som Volvo och SAS, annars hade gått i putten? Man håller för näsan och gör det, MEN sedan lägger man en lagrådsremiss för att stifta en lag om just korttidspermitteringar där de man avskyr allra mest skrivs ur.  Exakt detta har Stefan Löfvens regering gjort. För den 5 mars kom plötsligt en lagrådsremiss.  Den nya lagen reglerar alltså det som regeringen tvingades fatta beslut om i panik och därför ingick alla företag med några få undantag. Även bemanningsbranschen får söka dagens stöd för korttid via Tillväxtverket.  Men detta misstag tänker de inte upprepa. För de förstår att i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon