Sök
Stäng denna sökruta.

Allt som vanligt i sosse-land

Trodde ni att Stefan Löven, denna mumlande babblade katastrof till statsminister, plötsligt förvandlats till landsfader och sossarna till ett rimligt parti på grund av ett virus tror ni alltså fel.  Förutom att de nu för en gångs skull agerar rimligt och ger företag uppskov med skatten och permitteringslag fortsätter allt som vanligt.  Så det passar givetvis på att belöna ännu en i raden av sossar med fint uppdrag de inte har någon kompetens för - Anders Ferbe, fd IF Metall-ordförande och Löfvens gamla polare.  För vad ska han göra om inte "samordna" för att minska de ekonomiska konsekvenserna.  Stefan Löfven hävdar att Ferbe har kompetens och erfarenhet för jobbet med hänvisning till finanskrisen. När Ferbe var presschef på IF Metall. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon