Search
Close this search box.

Dagens Industri gör bort sig

Jag tänker ägna flera inlägg åt det här ämnet, för det är verkligen något som skaver här. För mig. Och säkerligen för fler.  När jag bestämt detta fick jag en bonus när jag upptäckte den nya kommissionen för jämställda livsinkomster som jag precis skrivit om.  Den svenska statsfeminismen, som grundats i vänstern, har mer och mer och mer nästlat sig in i högern beklagligt nog. Jag tänker vrida och vända på jämställdhetens alla definitioner.  I det här inlägget ska jag titta närmare på Dagens Industris pristagare Ulla Parkkinen, som precis utsågs till Årets Entreprenör, och med särskild motivering inom jämställdhet. Att hon är kvinna hör man på namnet, men mer då? Hur är Ulla Parkkinen bra på jämställdhet? Och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon