Nu räcker det!


I morse när jag slog upp lokaltidningen Mitti Vasastan kunde jag läsa det här. Tiggare som återigen rapporteras om använda våra barns skolgårdar som sovplats. Och toalett. Ett problem som vi haft i flera år men det får bara fortsätta. 

Nu får det fanimig räcka. 

Vad är det för människor? Och säg inte fattiga. Det är så otroligt oförskämt och nedvärderande mot alla fattiga att påstå att bara för att man inte har pengar så är man omoralisk och äcklig. 

För det är inget annat än det. Det är äckligt. Vilka människor tycker att bajsa i andra människors barns sandlådor är rimligt även om man är fattig? Det är något fel på sådana människor. Hur kan man göra så?

Det är inte så att inte de rumänska tiggarna förstår, de är inte korkade bara för att de är fattiga. De förstår att det är en skolgård de sover på och de förstår mycket väl att sandlådan de använder som toalett ska barn dagen efter leka i. 

Faktum är att dessa personer struntar i det. De har noll respekt för andra människor och absolut inte svenskar och deras barn som går i skolorna de betraktar som sin egendom på nätterna. Bara en person som föraktar sina medmänniskor, människor de på dagarna ber om pengar, bajsar i samma människors barns sandlådor på nätterna. 

Det har inget med fattigdom att göra.

De har gott om plastpåsar, de ser alla som ser dem sitta. De sitter inte sällan utanför affärer som har fryspåsar för glassar och frukt. De har påsar de samlar tomburkar i. Påsar finns. Men de väljer att inte bajsa i plastpåsar och slänga skiten i en papperskorg på morgonen utan de VÄLJER att bajsa i våra barns sandlådor. 

Den människor som skyller detta beteende på fattigdom är svaret skyldig till alla andra fattiga människor varför de anser att man blir omoralisk eller bara dum i huvudet av fattigdom. Det finns fler fattiga i Sverige, andra sorters hemlösa. Ingen av dem har utsett små barns sandlådor till toalett för även dessa människor har respekt och värdighet. En moral. Man gör inte så. 

Men mängder med rumänska tiggare föraktar alltså det svenska samhället och människorna som bor här inklusive våra barn. Något annat sätt kan inte jag tolka varför de istället för att göra sina behov i en park i en buske eller i en plastpåse varje natt använder skolgårdar och förskolor som toalett. 

Ytterst är det dock inte deras ansvar faktiskt utan det borde vara förbjudet att tigga i Stockholm. Då hade polisen kunnat köra bort dem. 

Så jag lastar dessa individer varför det inte är det – Centerpartiet i Stockholm som är de som hindrar Alliansen från att införa ett tiggeriförbud.

Tack Karin Ernlund, Jonas Naddebo, Fredrik Lindstål, Claes Nyberg, Susanne Wicklund, Johan Fälldin, Banar Sabet och Kristin Jacobsson. 

Tack för att stadens skolbarn och dagisbarn får sina skolgårdar och dagisgårdar förstörda av bajs. Varje natt. För att ni inte tycker “man kan förbjuda fattigdom”. 

Tack för att ni istället tycker att värdefulla skattepengar ska läggas på att sanera gårdarna. Varje natt.

Sedan hoppas jag att stadens övriga fattiga tackar er för att ni påstår att bara för att man är fattig så har man ingen respekt för andra, inte ens barn. Ingen värdighet eller moral. Utan är så moraliskt depraverad att man tycker att skita i små barns lekmiljöer varje natt är ett rimligt beteende. 

Jag hoppas också att väljarna straffar er 2022. 

Tiggeriet i staden måste förbjudas. Det var ovärdigt i Lort-Sverige och då förbjöd vi det. Det har varit ovärdigt alltid och måste bort. Svenska skattebetalare har noll och ingen skyldighet att acceptera att rumäner i industriell skala etablerat ett permanent skuggsamhälle i Sverige där även barnens lekplatser utsetts till toalett. 

 

……………………..

Vill du stödja mig? Bli en Patreon

Eller Swish: 0762096244

Sajten är öppen och gratis, väljer man att donera ska detta betraktas som en gåva utan krav på motprestation.

14 kommentarer till Nu räcker det!

 1. Men då..
  Förväntar Du dig respons från et parti som vill ha in 30 miljoner migranter till Sverige ?
  “För det finns plats för dem”
  men inga jobb, inga bostäder, ingen försörjning.. (Men vänta nu? Vi kanske förväntas försörja DEM?)
  C är verkligen ett underligt parti vars insikter om verkligen är mest overkliga..
  Kan vi bara få bort mp och L från Makten grytor kanske det finns ett litet hopp om landet.
  vpk:s nära 12% får vi väl tåla som varandes ett genuint fredsskadat land..

 2. Hej.
  Tack Rebecca för din utmärkta grävande journalistik. Jag tycker att det är konstigt, att det aldrig nämns i massmedia, att vi hade ett tiggeriförbud här i landet fram till, jag tror 1972 då det togs bort därför att den bedömdes inte vara relevant längre. Föga anade myndigheterna då, att den skulle behövas en gång i framtiden. Var är problemet? Inför lagen igen. Regeringen har ju visat prov på att en ny lag kan stiftas på mycket kort tid ( några veckor ).
  Stå på dig Rebecca, annars gör någon annan det.
  Lev väl och sköt om dig.

  Med vänlig hälsning från en trogen följare
  Roland Norbo
  Billesholm

 3. Bra som vanligt!

  Detta måste delas! Men sannolikt något som åsiktsförtryckarna kommer att banna FB-kontot för under några veckor! Det är ju så de gör när de har slut på argument!

 4. Att de bajsar i parker är inte heller så trevligt för oss hundägare. Vissa hundar tycker det är smaskens… Eller när de bajsar ner en pissoar, antar att det är en protest mot att den är sexistisk..

 5. Jag håller fullständigt med dig, man borde lära att småbrott kommer med att man accepterar att vissa människor får bete sig som dom vill bara för att man tycker ”synd” om dom.
  Jag önskar verkligen att man tar ett ansvar och förbjuder dom här tiggerierna.

 6. Oj då här började du på något som är långt mera omfattande än du får en chans att kunna förhålla dig till från media.
  1965 påbörjades demontering av polisen från samhället. Samtidig togs lagen mot aktiv kriminell livsstil bort, kallat Lösdriverilagen och senare lag om asocialitet upp till 80 talet, dock i praktiken effektlös då för att lösdriverikriminalitet har lagts på sociala myndigheter istället för polisen.
  Ordet tiggeri, som många andra ord som hemlösa, har i praktiken ingen betydelse längre, eller kanske även för många betydelser så det inte kan användas i beskrivningar från fysisk verklighet.
  Och hur kan jag påstå något så extremt? Jo jag har unika erfarenheter om lösdriveriet på båda sidor av lagen i en grad att jag aldrig har träffat någon annan som har upplevt liknande att jämföra med.
  Här är det också lite roligt att tänka tillbaka på en av korrupta Sten Nordins falska trygghetsvandringar runt 2009.
  Vi träffades vid Björns Trädgård, ett ställe polisen vill säga upp tillstånd av matutdelning av mat till hemlösa på grund av den ökande kriminalitet vid organisering av lösdrivare. Där började föräldre berätta om att de var tvungna dagligen rensa lekplatsen från sprutor och annat missbrukerna lämnade efter sig. Det hade tydligen ingen effekt på de politiker som var med. Jag hade även tagit bildbevis med om väktare som skyddade droghandeln i min gata, men jag kunne lika gärna ha kastat den i soptunnan och pratat med den istället för korrupta Sten Nordin. Båda det svenska och utländska lösdriveri vill ingen politiker ha med att göra och det slutar alltid med lögner och extremt missbruk av ordet hemlösa. Men Sten Nordins propaganda med posters i t-banan hade effekt, för inte långt efter hade trygghetsstatistiken för känslor blivit högst i Corruption City på Södermalm, dock helt utan att anmällningar av brott hade gått ner. Och roligast var polisens lögnar om att de hade ingen aning om orsakerna verkan före eller efter att när M samlade missbrukskriminaliteten i Maria prästgårdsgata ökade antalet stulna cyklar på söder till det dubbla, för att minska igen när den kriminella verksamhet tvingades flytta till Kungsholmen. Hjärntvättprogram i världsklass.
  Att använda ordet tiggeri och hemlösa om lösdriverikriminalitet måste stoppas till att börja med, så du har en del att jobba med dig själv om till att börja med om tycka synd om mentaliteten ska få rätt fokus och bekämpas rätt.
  Jag vet att ordet lösdriveri låtar illa på grund av politiska misstag och att det felaktigt också har blandats ihop med fattigdom och mentalt störda, men det är enda ordet som fortarande kan användas mot aktiv kriminell livsstil om ett ord ska beskriva de kriminella.
  Men resultaten av att lagen mot kriminell livsstil hamnar inte bara på de du har tröttnat på, och som till ex nästan inte finns kvar i Köpenhamn längre för att myndigheterna jobbar mera ärligt och öppet för medborgerna och samhället därnere.
  Och ska vi jämföra lite mera med grannländerna när det gäller politik och korruption som upprätthåller kriminaliteten, har det då aldrig undrat dig hur det har blivit möjligt att i Sverige finns mera än 2,5 gångar så många som kallas hemlösa per capita än i grannländerna? Och till det påstår även falska och kriminella prästen från privata konkurrerande vinstdrivande företaget Stadsmissionen att det finns ett mörkartal och många många flera hemlösa i Sverige än bara de 34.000 som officiellt kallas hemlösa, 14.000 mera än Norge, Finland och Danmark tillsammans!
  Detta handlar inte heller om partipolitik för trots SDs opposition till nya importen av kriminell kultur finns i praktiken ingen opposition i någon annan kategori i enpartistaten Sverige. När jag hade legaliserat öppen droghandel som granne 2008-11 i Maria Prästgårdsgata i Corruption City, då försökte jag intensivt att hitta opposition till Ms samhällsförstörande genomkorrupta politik i samband med bluffprojektet Nya Slussen. Men det fanns ingen före och ingen efter att hitta. Och till ex var enda som Carin Jämtin (eller nog närmare hennes korkade assistent som hon även skickade på möten om korruptionen som förstörde området Grimman för att slippa konfrontation själv) skickade rapport om S hemlöshetspropaganda och totalt tyst vid uppmärksammande om att det var dokumentation om öppen drogkriminalitet jag hade skickat och ställd frågor om.
  Du borde kontakta min aliasmail knarkmissionen@hotmail.com och läsa igenom de 3 mails med olika kategorier om lösdriveripolitiken som kommer retur. För med mina erfarenheter och fakta som censureras i media får du nog ett helt annat syn på de dagliga lögner om hemlöshet och lösdriveriet generellt och de ekonomiska bedrägerier som inte hade varit möjliga om Lösdriverilagen hade funnits kvar.
  Mvh Jesper, knarkmissionen@hotmail.com

 7. I samband med tiggeriet (som så vitt jag kunnat observera till 100% kommer från utlandet), är där en sak jag inte tycker jag har fått någon förklaring till.

  Tiggarna kommer från diverse andra EU-länder, och använder EUs regler om fri rörlighet över gränserna för att komma hit och tigga. Men reglerna stipulerar att du får stanna upp till tre månader i ett annat EU-land _om du kan försörja dig_. Personligen ser jag inte tiggeri som ett sätt att försörja sig, men någon myndighet har bestämt att tiggeri visst är ett sätt att försörja sig.

  När nu någon myndighet har bestämt att tiggeri är ett sätt att försörja sig, varför har kommunerna så stora budgetposter för socialbidrag? Socialbidrag (med det nya namnet som jag inte minns) ges till dem som inte kan försörja sig själva. Men nu är ju tiggeri ett sätt att försörja sig, så varför delar kommunerna inte ut var sin pappmugg till de som behöver ekonomiskt städ och säger till dem att sätta sig och tigga utanför en passande affär? Verksamheten skulle till och med kunna rationaliseras så att varje enskild kommuns socialtjänst håller reda på vilka som tigger inom kommunen, och ger varje tiggare rätt att tigga på en specifik plats varje dag/vecka, och låta dessa tilldelade platser rotera mellan tiggarna, så att alla kan få sin chans på de “bra” platserna, där man kan förvänta sig att få mer pengar än på de “dåliga” platserna.

 8. Hej
  Ett tillägg, tycker det är så fräckt att låta människor råka illa ut pga att politiker inte kan ta på sig det ansvaret, människor har faktiskt råkat ut för problem när man har sagt ifrån.

 9. Vi noterar att Mitti satte rubriken “Hemlösa” för att vi ska tänka på timida individer som säljer tidningar vid tunnelbanestationerna istället för den verkliga gruppen. Sen glömde de att PK-ifiera citatet.

  “De har noll respekt för andra människor och absolut inte svenskar och deras barn”
  Enligt deras synsätt är det inte andra människors barn. Det är gadje och gadjebarn. Det finns ett starkt kulturellt förakt för dessa. Alltså är egna behov av toalett och reglerna om separation av olika sorters orenligheter (toa inte direkt synlig från sovplatsen etc) viktigare.

  Sen tycker jag att det faktiskt ytterst är dessa människors ansvar hur de beter sig. Men jag håller helt med om att tiggeriet borde förbjudas för att ta bort incitamenten att komma hit. Och utländska merborgare som driver runt utan ordnad tillvaro ska köras till gränsen.

  Har dessa centerpartister lyckats bosätta sig en tiggerifri ytterstadsdel (finns sådana?) eller är de så bortkopplade att de inte ser konsekvensen av sin egen politik? Man tycker ju att de borde höra hur diskussionen går i deras föräldraföreningar och liknande.

 10. Alla är inte Rumäner, men en del är. De är zigenare. Man kan inte hjälpa dem, för de vill inte bli hjälpta. De vill leva utanför sammhället. De har vairt här i Europa i nästan tusen år. Ingen har lyckats styra upp dem. Nazisterna och kommunisterna försökte med både hårda tag som hjälp. Inget hjälper. De tänker aldrig bli bofasta och jobba som de flesta vanliga människor. Det är bara att köra iväg dem, riva deras slumläger så att de åker tillbaks hem.

 11. Tyvärr är dessa personer samma personer som Rumänien INTE heller vill ha i deras land. Tyvärr så sker denna historia på grund av den illegala transport av dessa människor till Sverige då vissa individer VET att vissa politiker INTE kommer att köra bort dem. Stockholm har via C fått en ny Vänster som är skadlig för Sverige. När Romer kom till Sverige från början så VILLE inte dessa personer anta de Svenska reglerna. alltså inte ingå i Sverige. Resande folk var epitetet som anfördes därav INGA gränser eller LAND. De har varit en massa diskussioner om detta tidigare då en framstående Romsk familj ansåg sig förföljd av Sverige.

 12. Glöm inte bort att statsminister är Rom.
  Sverige är i fritt fall på grund av S, MP, C, L, V.
  Kom ihåg angående Center partiet
  Om man steker en bonde i smör så är det fortfarande en bonde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap