Nu räcker det!

I morse när jag slog upp lokaltidningen Mitti Vasastan kunde jag läsa det här. Tiggare som återigen rapporteras om använda våra barns skolgårdar som sovplats. Och toalett. Ett problem som vi haft i flera år men det får bara fortsätta. 

Nu får det fanimig räcka. 

Vad är det för människor? Och säg inte fattiga. Det är så otroligt oförskämt och nedvärderande mot alla fattiga att påstå att bara för att man inte har pengar så är man omoralisk och äcklig. 

För det är inget annat än det. Det är äckligt. Vilka människor tycker att bajsa i andra människors barns sandlådor är rimligt även om man är fattig? Det är något fel på sådana människor. Hur kan man göra så?

Det är inte så att inte de rumänska tiggarna förstår, de är inte korkade bara för att de är fattiga. De förstår att det är en skolgård de sover på och de förstår mycket väl att sandlådan de använder som toalett ska barn dagen efter leka i. 

Faktum är att dessa personer struntar i det. De har noll respekt för andra människor och absolut inte svenskar och deras barn som går i skolorna de betraktar som sin egendom på nätterna. Bara en person som föraktar sina medmänniskor, människor de på dagarna ber om pengar, bajsar i samma människors barns sandlådor på nätterna. 

Det har inget med fattigdom att göra.

De har gott om plastpåsar, de ser alla som ser dem sitta. De sitter inte sällan utanför affärer som har fryspåsar för glassar och frukt. De har påsar de samlar tomburkar i. Påsar finns. Men de väljer att inte bajsa i plastpåsar och slänga skiten i en papperskorg på morgonen utan de VÄLJER att bajsa i våra barns sandlådor. 

Den människor som skyller detta beteende på fattigdom är svaret skyldig till alla andra fattiga människor varför de anser att man blir omoralisk eller bara dum i huvudet av fattigdom. Det finns fler fattiga i Sverige, andra sorters hemlösa. Ingen av dem har utsett små barns sandlådor till toalett för även dessa människor har respekt och värdighet. En moral. Man gör inte så. 

Men mängder med rumänska tiggare föraktar alltså det svenska samhället och människorna som bor här inklusive våra barn. Något annat sätt kan inte jag tolka varför de istället för att göra sina behov i en park i en buske eller i en plastpåse varje natt använder skolgårdar och förskolor som toalett. 

Ytterst är det dock inte deras ansvar faktiskt utan det borde vara förbjudet att tigga i Stockholm. Då hade polisen kunnat köra bort dem. 

Så jag lastar dessa individer varför det inte är det – Centerpartiet i Stockholm som är de som hindrar Alliansen från att införa ett tiggeriförbud.

Tack Karin Ernlund, Jonas Naddebo, Fredrik Lindstål, Claes Nyberg, Susanne Wicklund, Johan Fälldin, Banar Sabet och Kristin Jacobsson. 

Tack för att stadens skolbarn och dagisbarn får sina skolgårdar och dagisgårdar förstörda av bajs. Varje natt. För att ni inte tycker ”man kan förbjuda fattigdom”. 

Tack för att ni istället tycker att värdefulla skattepengar ska läggas på att sanera gårdarna. Varje natt.

Sedan hoppas jag att stadens övriga fattiga tackar er för att ni påstår att bara för att man är fattig så har man ingen respekt för andra, inte ens barn. Ingen värdighet eller moral. Utan är så moraliskt depraverad att man tycker att skita i små barns lekmiljöer varje natt är ett rimligt beteende. 

Jag hoppas också att väljarna straffar er 2022. 

Tiggeriet i staden måste förbjudas. Det var ovärdigt i Lort-Sverige och då förbjöd vi det. Det har varit ovärdigt alltid och måste bort. Svenska skattebetalare har noll och ingen skyldighet att acceptera att rumäner i industriell skala etablerat ett permanent skuggsamhälle i Sverige där även barnens lekplatser utsetts till toalett. 

 

……………………..

Vill du stödja mig? Bli en Patreon

Eller Swish: 0762096244

Sajten är öppen och gratis, väljer man att donera ska detta betraktas som en gåva utan krav på motprestation.

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!