Search
Close this search box.

Kom ihåg det här när Corona kommer

Ska man hitta en bild som ska illustrera Löfven regeringen 1 och 2 är det strutsen med huvudet i sanden.  De pratar om saker de vill prata om och struntar i verkligheten. Genomgående. Lösa samhällsproblem är noll fokus på, de konstruerar däremot problem som behöver lösas för att fjäska för särintresset LO. Som allt fokus de lagt på Arbetsmiljöverket. Tänk om en bråkdel av fokuset på fackens intresse istället lagts på att lösa gängkriminaliteten, sprängningar och det konstanta problemet att utlandsfödda inte jobbar? Förneka problem är också ett av sittande regerings kännetecken. Därför har det upprepats "vår beredskap är god" för Corona trots att akutsjukvården i många städer saknar vårdplatser och inte minst just på intensiven där Corona-patienter som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon