Sök
Stäng denna sökruta.

Anders är Anders, igen

Med begreppet "Låt Anders vara Anders" blev han ännu mer känd för svenska befolkningen än som GD för Migrationsverket.  Det kommer från en intervju den 11 november 2015, mitt under flyktingkrisens mest krisiga månad.  Här lyser Anders Danielssons drivkrafter och personliga övertygelse igenom. Men för tre dagar sedan såg han tydligen skäl att haka på det slags, inte avbönstrend men "jag kritiserade också migrationspolitiken"-tåg som verkar gå just nu, i Kvartals fredagsintervju. När konsekvenserna av förd politik blivit så extrem måste nämligen tidigare den mest övertygade svänga för att den politiska kostnaden att inte göra det är plötsligt för hög, ironiskt nog eftersom samma personer ofta sett till att de som verkligen var först fick betala så hög kostnad...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon