Sök
Stäng denna sökruta.

Anders Lindbergs plötsliga omsorg

Sverige har aldrig varit tryggare. Vänsterns opinionsbildare har gjort sitt bästa för att försöka sätta den bilden trots att det är lögn. För de jämför äpplen och päron. Medvetet.  En misslyckad fd politiker gör hemmasnickrade diagram i grälla färger som hon försöker sprida inför en färgblind skara som följer henne på Facebook, en krönikör upprepar som ett mantra felaktigt cherrypickad statistik för att någon ska bry sig om vad han skriver, åtminstone en enda gång. Det är råttan i pizzan att kriminaliteten skenar. Varför gör de så? För att vänstern vet att om de börjar erkänna dagens problem rämnar makten. Alltså håller man krampaktigt fast i att sminka över problemen bäst man kan. Inget att se här, allt är...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon