Löfvens toaletter


Kommer ni ihåg när Stefan Löfven på samma scen som Beyoncé lovade 20 svenska miljarder till damtoaletter i världen?

Tänkte väl inte det. Men det gör jag. 

När man söker efter toaletter och jämställdhet på SIDA hittar man dock ingenting i princip, det finns i alla fall inte med i de områden de lyfter fram inom bistånd jämställdhet. 

Om man satsar 20 Mdr på toaletter under X år kan man ändå tänka sig att det skulle finnas med. 

När man kollar statens budget för 2018 hittar man heller ingen toa-satsning. 

Vet ni vad jag tror?

Jag tror att Stefan Löfven som han brukar drog en rövare och bara slängde ur sig något som lät bra när så stora feminist-ikoner lyssnade. 

Men handsken är ju kastad som man säger. Redan 2015 så det ska bli spännande att se en redovisning på exakt hur många svenska skattemiljarder som hittills frälst världen med nya damtoaletter. 

Precis som han gjort om en massa andra saker. Som löftet om erkännande av Seyfo för att få landets assyrier, syrianer och andra kristna från Turkiet/Mellanöstern. Eller EUs lägsta arbetslöshet.

Så gott nytt år till alla! Mot ett 2020 och två år kvar till maktskiftet 2022.

Tack för att ni följer och delar! Vi hjälps åt i sosse-mörkret

…………………………………………

Stöd mig, bli en Patreon

Eller Swish: 0762096244

Men allt går att läsa gratis och en gåva är inte att betrakta som något annat än just en gåva. 

6 kommentarer till Löfvens toaletter

  1. Hej och tack för det gångna året! Du lyser upp vår stig i detta misch-masch av lögner och bedrägerier. För oss svenskar som inte fattat vad som hänt kan man läsa en svidande och saklig beskrivning av resan som norrmännen gjort med resultat att de sitter med 25% migranter i knäet som skall födas och kläs och få utöva sin religion (islam) . Som svensk kände jag igen mig i varje mening. Kan varmt rekommenderas som läsning : Titel : Det Internationella Genombrottet, Norge- från nationalstat till multikulturellt land” . Författare Terje Tvedt. Tvedt är nästan lika vass som Dig Rebecca. Än en gång tack för din stora gärning, Rebecca, som folkupplysare! 2022 !! I can´t wait.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap