Ett nytt brott


Det skrivs nästan ingenting om det här. Förmodligen av samma skäl som alltid ligger till grund för det – politisk korrekthet i kombination med feghet. 

Fram till 2012 fanns inte ett enda rapporterat fall om våldtäkt mot pojkar.

Plötsligt 2013 anmäldes en fullbordad våldtäkt utomhus och 11 inomhus mot pojkar 15-17 år. 

Ni ser den dramatiska ökningen. 

Från noll till 41 stycken år 2016. En helt enorm procentuell ökning. Detta är de anmälda våldtäkterna. Mörkertalet är garanterat stort, som alltid vad gäller våldtäkter och garanterat är tystnaden större hos killar som våldtas av män för skammen är om möjligt ännu större. 

Från att ha haft noll våldtäkter mot män, utförda av män, har vi idag en ny brottskategori. 

Samma sak med män, där pojkar som fyllt 18 år räknas in. Det var ett okänt brott, fram till 2007. Då plötsligt anmälde 37 fullbordade våldtäkter och 4 försök. 

Gör man ett diagram ser man ännu tydligare den fruktansvärda utvecklingen. 

Men ingen i media skriver.

Ingen ger pojkarna upprättelse, ingen gräver i orsaker, ingen skriver debattartiklar. För att det framför allt handlar om afghaner, som våldtar andra afghaner. 

Det är sådant svek. 

Varför är afghanska pojkars utsatthet mindre värda?

SVT Väst ska dock har cred för att de redan 2017 gjorde ett reporage om detta brännande ämne. 

För i Afghanistan finns det tyvärr en lång och etablerad tradition av den här sortens övergrepp. Män som våldtar pojkar, både så unga som 10-12 år och äldre tonåringar/unga vuxna. 

Parallellt med våldtäkterna kan man tydligt se hur de korrelerar med antalet afghaner i Sverige. 

Från att när vi hade noll våldtäkter mot pojkar och män tills idag. 

Lägger man diagrammen på varandra ser man tydligt hur de följer varandra. 

Det här är tyvärr bara en av många brottskategorier som just afghanska män är förövare i, även om just denna är fullständigt dominerat av afghaner. 

Var är alla feminister nu?

Eller är det så att när en pojke våldtas så är det okej? 

……………………..

Vill du stödja mig? Bli en Patreon

Eller Swish: 0762096244

Sajten är öppen och gratis, väljer man att donera ska detta betraktas som en gåva utan krav på motprestation.

10 kommentarer till Ett nytt brott

 1. Hej Rebecca
  Ha inte så bråttom utan läs igenom Dina texter efter minst en trekvart……
  Annars blir det som nu irriterande småfel som gör att man tvingas kolla siffrorna för att se om Du tolkat fel.
  Läs detta: ” Fram till 2012 fanns inte ett enda rapporterat fall om våldtäkt mot pojkar. Plötsligt 2011 anmäldes ….”
  Skitfel, javisst, men i första meningen!
  Och liknande finns i nästan varje krönika.
  Så återigen: Ha inte så bråttom utan läs igenom Dina texter efter minst en trekvart……

  Hälsningar
  Wille B.

 2. Bra gräv!
  MSM resp Public Service visar sin fullkomliga vidrighet genom att hålla tyst om även detta.

  Och nu kampanjar en del av MSM resp Public Service för att vi gräsrötter skall sätta vår tilltro till något Krisinformation.se publicerar. Avsikten med Krisinformation.se är att skapa “rätt beteenden” hos gräsrötterna vid krig- och kriser. Vi vet ju att MSB har utvecklats till en spionorganisation mot Sveriges gräsrötter – inget onormalt när politrucken Eliasson är i ledningen! Självklart kan inte svenska gräsrötter lita på något som MSB/Krisinformation.se publicerar. Frågan kommer alltid att vara – vad är det för något de INTE publicerar. Och sedan söker vi info hos alternativa media, alternativa nyhetsbloggar, alernativmedia från grannländerna – j a t o m Ryska media skriver sannheter om förhållandena i Sverige, vilket av MSM, MSB m fl sedan påstår är desinformation, men så många svenska gräsrötter ser och hör, samt publicerar/bekräftar, att allt som är kopplat till statliga lögner blir avslöjade.

 3. Det finns flera problem med hur du redovisar statistik i din artikel och vidare vilka slutsatser du drar av statistiken. Brottskod 0691 – Fullbordad våldtäkt inkl. grov (1 §), mot pojke 15-17 år, inomhus är ny sedan 2012 och börjar användas 2013. Tiden före detta användes brottskod 0659 – Fullbordad våldtäkt inkl. grov, inomhus mot pojke 15-17 år. Lägger man istället denna data efter varandra så ser en att det är en minskning från 25 stycken (år 2012) till 11 stycken (år 2013) och inte en ökning som du rapporterar. Som helhet är det från 2012 till 2018 en minskning men med en topp 2016. Brottskoderna är inte konstanta utan förändras bland annat med hänsyn till lagstiftning. Det innebär också att före 2007 så återfinns brotten i brottskod 0659 och 0691 någon annanstans i statistiken. Eftersom du använder samma metod i andra delar av din artikel uppstår samma fel där vilket på det hela taget gör att din artikel inte blir korrekt.

 4. Att inte umgås normalt mellan könen, speciellt som barn. Kan nog vara en av många orsaker. Om man hade vågat forska i alla dessa tabubelagda områden, kunde man spara mycket lidande. Att nu låta dessa traditioner slå rot i utanförskapsområdena bådar inte gott för framtiden. Man bara fasar över att skolorna tagit emot dessa som “vanliga barn”, fast de är unga vuxna. Att medelålders damer utnyttjat deras vilsenhet på dessa områden, gör allt helt groteskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap