Sök
Stäng denna sökruta.

Malmö ger pris av andras pengar

Malmö.  Denna episkt misskötta stad som nu sedan flera år är förstasides-stoff. De tar 5 miljarder av välskötta kommuners pengar.  Och ger bort till skrytiga kommunala priser. Har man inga egna pengar kan man ju tänka sig att man minimerar onödiga utgifter, men inte Malmö. De har inga problem att leva på andra och lägga deg på saker som får sossarna att framstå som fina människor, för att kunna vinna val.  Nu har de delat ut sitt Mänskliga rättigheters pris. Det är inte prissumman på 50 000 kronor som stör utan principen att självgoda politiker i Malmö tycker att det är rimligt att ge ens en krona när de inte kan sköta ekonomin.  Vinnare?  Salahuddin Bakarat.  Pinsamt nog har...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon