Sök
Stäng denna sökruta.

Nya förbud mot valfrihet väntar

Eftersom sossarna gick bet på världshistoriens sämsta utredning Reeplau om att förbjuda vinst i friskolor, som kommer ge namn åt alla andra kommande kalkonutredningar, har de förstått inte gett upp utan försöker nu smyga in förbud istället.  Därför utsåg de vänstersossen Lena Micko till ny civilminister, från jobbet som ordförande i SKL där hon gjorde mest avtryck att ha girat SKL kraftigt till vänster och återigen gjorde Dagens Samhälle till en sömning offentlig tidning från dess korta glansdagar under Mats Edmans ledning.  Sedan satte de TCO:s samhällspolitiske chef Samuel Engblom som utredare för "Utredningen om idéburna aktörer i välfärden". Sossarna sätter ingen som inte är lojal med partiet som utredare i princip så även om han skulle sakna partipolitiskt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon