Sök
Stäng denna sökruta.

Swish-jobbarna – hela listan

Det har varit mycket snack om Swish det här året. Det har gått från ett smart betalningsmedel för företag till att i den politiska debatten förvandlats till ett hån.  "Swish-journalist".  För i takt med att fria aktörer etablerat sig i media och opinion har dessa fria aktörer gått från något som media och vänstern ignorerat, sedan försökt fula ut genom drev och hetsjakt. När det inte gått har de resignerat inför det faktum att vi i den fria sidan för varje år tagit mer och mer av tolkningsföreträdet och nyheterna, sedan intäkter och nu även personal (syftar framför allt på Kvartals rekryteringar) har det blivit ett reellt problem för media. Och deras vänstersvans.  Så 2018 etablerades strategin - Swish-hånet. Genom...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon