Search
Close this search box.

Rapporten Brå inget nytt

Folk verkar chockade att Socialdemokrater styr myndigheter politiskt i skymundan, tyvärr. Men så har de alltid gjort, enda skillnaden nu är att de för en gångs skull påkommits av forskare. Det har också hänt förut men det här var extra pikant eftersom det handlar om det brännande ämnet kriminalitet.  Ett ämne som kommer vara viktigt länge för att det är så fundamentalt, och så synligt. Vanliga personer mördas numera bara för att de äter mat på en restaurang. Med machete. Deras barn rånas på vägen hem från träningar, småbarnsmammor våldtas när de är på väg att hämta barn på dagis på eftermiddagen. Kriminaliteten kommer förlora valet åt ansvariga partier.  Valrörelsen börjar i partierna redan nu. 1000 dagar kvar till...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon