Sök
Stäng denna sökruta.

Mats Erikson – troll och flopp

Ett av de bästa exemplen på de olika regler som gäller i svensk debatt, där folk till vänster kan säga precis vad de vill utan kritik av vare sig media eller någon annan, och alla andra är Mats Eriksson.  Vanligt namn, vanlig kille. Ni har inte missat något om ni missat honom.  Han är anställd på LO. Men han råkar vara make till vår nuvarande utrikesminister Ann Linde. Som en sådan får han representera Sverige i olika sammanhang där det krävs att respektive är med.  Tror ni detta gjort att han beter sig mer vuxet än en full 15-årig SSU:are med pappas kreditkort och gratis internet? Nix. Han twittrar på som vanligt. Och skämmer ut sig.  Jag ska nedan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon