Sök
Stäng denna sökruta.

Tillitssamhällets kollaps

Jag är den i Sverige som skrivit om fusk och slöseri mest. Jag har bevakat många former av slöserier i sex år nu. Hålen i välfärdssystemet har alltid varit många gånger större än det påstådda skattefusk sossarna av populistiska skäl istället ägnar sig åt att försöka jaga.  För om man satsar på att göra något åt bedrägerierna i välfärden erkänner man samtidigt att systemet är fel. Och alla system i Sverige bygger på en enda sak. Jag hade önskat svaret var kontroll men det är tillit.  Jag försäkrar på heder och samvete.  Den meningen vilar hela vårt välfärdssystem på.  Medger man att det fuskas medger man att tillittssystemet kollapsat och man riktar också fingret mot stora väljargrupper som framför...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon