Sök
Stäng denna sökruta.

Årets ingenjör?

Som många vet utnämnde ju Dagens Juridik fejk-fluencern Linnea Claeson till Årets jurist 2018. Trots att hon inte ens är jurist. Att hon studerar juridik är nämligen inte samma sak.  I en tidigare version angavs Advokatsamfundet som utdelare av Årets Jurist. När hon blev Årets jurist fanns det inte en enda journalist som intresserade sig för exakt hur mycket jurist hon är.  Enligt ett utdrag från Stockholms Universitet började Claeson studera på juridik redan 2011. Hon tog en kurs (JÖK) under hösten 2011. Hon hade när hon blev Årets jurist redan studerat sju år på ett 5-årig program. Nu är hon uppe i åtta år.  Juristprogrammet vid Stockholms universitet omfattar 270 poäng fördelat på sju terminer obligatoriska kurser och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon