Sök
Stäng denna sökruta.

Konkret sprids av sossar och LO

Eftersom sajten och Facebook-gruppen betalas av Socialdemokraterna har de fått 8 000 följare på Facebook snabbt utan att ha mer än en annons ute. En sida ingen annan hört talas om, som aldrig citerats någonstans utan kända företrädare då dessa försöker vara anonyma.  De har tydligen ruskats om av mina inlägg på bloggen för de har kommenterat varje gång. Även att IP-adressen registrerats av vänsterns mest kända gun for hire Mathias Wåg.  Han är AFA, han startade AFA och är fortsatt aktiv i den och andra autonoma vänsterrörelser. Elin Persson som tar emot donationerna är också autonom vänster.  Men detta betyder som jag skrev ordagrant inte att AFA är avsändaren utan Konkret är helt eller delvis finansierat av Socialdemokraterna....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon