Konkret sprids av sossar och LO

Eftersom sajten och Facebook-gruppen betalas av Socialdemokraterna har de fått 8 000 följare på Facebook snabbt utan att ha mer än en annons ute. En sida ingen annan hört talas om, som aldrig citerats någonstans utan kända företrädare då dessa försöker vara anonyma. 

De har tydligen ruskats om av mina inlägg på bloggen för de har kommenterat varje gång. Även att IP-adressen registrerats av vänsterns mest kända gun for hire Mathias Wåg. 

Han är AFA, han startade AFA och är fortsatt aktiv i den och andra autonoma vänsterrörelser. Elin Persson som tar emot donationerna är också autonom vänster. 

Men detta betyder som jag skrev ordagrant inte att AFA är avsändaren utan Konkret är helt eller delvis finansierat av Socialdemokraterna. Den ”makt” de säger sig granska innehåller aldrig de som innehar den – sossarna. Det är så genomskinligt. Vänstern har alltid haft samarbete och stor nytta av autonom vänster, det är därför ingen socialdemokrat någonsin på någon maktposition tagit avstånd från dem. 

Notera att de vägrar fortsatt vara öppna med vilka personer som ligger bakom sajten. Varför då? Det kan knappast orsaka en hotbild att publicera lökiga filmer om Irene Svenonius. 

Hur får man 8 000 följare på Facebook på ett år utan en enda annons och utan att de omnämns i något officiell källa någonstans, som etablerad media, eller har någon känd företrädare utan tvärtom anonyma?

Man utnyttjar befintliga nätverk. Givetvis. Och det är därför de som delar Konkrets dåliga filmer om Moderaterna är sossar, LO, V och SAC, ABF och resten av vänsteretablissemanget. Arbetarrörelsen har spridit både uppgiften om att man finns i sina kanaler och sprider inläggen. Man har marknadsfört sajten via utskick genom olika organisationer och genom olika vänster-Facebookgrupper. 

Konkret ska ses som en ren mobilisering internt inom arbetarrörelsen, de verkar ha mycket blygsamma mål att andra än de närmast sörjande ska känna till dem. 

Har de det gör de ett uselt jobb för jag hade ingen aning om att de fanns till för några dagar sedan trots att de startade innan valet. Och då bevakar jag ändå S online. 

Davis Aura: Elektrikerförbundet (LO):

Joe Mayer: Elektrikerförbundet. 

Seppo Laine: kommunpolitiker för Vänsterpartiet

Vänsterpartiet i Staffanstorp

Jim Patrik van Wilsem: politiker Vänsterpartiet Stockholm. 

Transportarbetarna (LO).

Stefan Åhman: ABF Norrtälje.

Nantale Kitali: sitter i Vänsterpartiets antirasistiska utskott och är aktiv i Afrosvenskarnas Riksförbund. 

Aktuellt Fokus: sosseblogg med skribenter som Tobias Hübinette och ex-nazisten och Twittertrollet Kim Fredrikson. De publicerar för övrigt vad som helst utan källa men kallar sig ironiskt nog för en tidning. 

 

Amal Yazigi: politiker Vänsterpartiet

Dror Feiler: känd palestinsk aktivist och vänsterpartist

Arbetarrörelsen och Vänsterpartiet är också nära, en gång i tiden höll även LO rent mot kommunister men det var länge sedan nu. 

Vänsterpartiet har lite pengar, Socialdemokraterna är däremot de med störst budget då de lurar pensionärer på pengar genom lotterier varje år. Så skälet varför jag utgår från att det är S och inte V som betalat den här astroturfen är att S brukar jobba så här och det är alldeles för slätstruket och beige för att komma från Vänsterpartiet. De jobbar hellre med Wåg på andra sätt, som i bostadsfrågan. 

Som jag skrev i förra inlägget måste aktivister också äta och kasta sten på polisen och hota folk är hobby, inget jobb. Pengarna drar Wåg sedan decennier in på att vara frilansande aktivist för den som vill köpa och han är skicklig inom påverkan, på alla sätt inte minst digitalt. 

Han reggade adressen och äger den. Och knäckte garanterat idén och sålde in den till partiet. Elin Persson är den som rattar sidan då hon är mottagare av Swish. 

Så värst anonymt är det alltså inte längre även om de försöker. Tack tekniken för det. 

Men det är blir ju jobbigt i fortsätten att låtsas vara ideella gräsrötter när jag nu avslöjat att de knappast bara vill ”granska makten” (läs Moderater och SD). Kämpa. 

Nu är den stora frågan om de kommer kommentera igen eller låta bli som de lovade i senaste kommentaren. 

……………………..

Vill du stödja mig? Bli en Patreon

Eller Swish: 0762096244

Sajten är öppen och gratis, väljer man att donera ska detta betraktas som en gåva utan krav på motprestation.

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!