Sök
Stäng denna sökruta.

AFA bakom Konkret

Igår skrev jag om den nya vänstersajten Konkret. Den nya "ideella" vänstersajten. Den startades visserligen ett år före valet så jätteny är den inte men den har aktiverats i höst igen, säkert för att det finns en risk för extra val.  Ingen person vill stå för att de driver sajten utan allt är omsorgsfullt gjort totalt anonymt.  De blev jättesura för att jag skrev om dem.  Konspirationsteoretiker minsann. Och tydligen "kontrollerar jag sex bolag inom PR-branschen". Det låter ju jättehäftigt, varför det nu är något slags relevant argument. Det skulle jag gärna göra. Problemet är att det inte stämmer. Jag och min man äger Uvell Holding som äger Uvell Opinion (makens bolag) och Uvell Kommunikation (mitt bolag). Det blir...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon