Sök
Stäng denna sökruta.

Läkare i migrationsprocesser

Som bekant vill Centerpartiet öppna dörren för världens alla sjuka att få uppehållstillstånd och konsumera svensk av skattebetalare finansierad sjukvård obegränsat.  Deras fd migrationspolitiska talesperson Johanna Jönsson beskrev deras förslag med:  "Det kan handla om personer som är svårt sjuka där man vet att personen kommer dö om några månader. Det kan vara en äldre person." Dessa dödssjuka eller multisjuka äldre ska alltså bara få komma hit för att de sjuka, och sedan konsumera enorma resurser i vården om Centerpartiet får som de vill.  Frågan utreds sedan i juni och ska särskilt utreda just denna nya "humanitära grund" för asyl.  Om detta införs får läkare en avgörande roll för att bedöma om personen är tillräckligt sjuk för att kvala...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon