Sök
Stäng denna sökruta.

Samtidigt i en annan del av Malmö

Sveriges dyraste stad Malmö, som tar 5 miljarder skattekronor från kommuner som sköter sig varje år, vet hur man spenderar andra människors pengar.  När de inte äter pizza med kriminella eller bjuder dem på kommunala presentationer att det är dåligt att vara kriminell som svar på att Malmö har förvandlats till Chicago 1927 upphandlar de saker som sophämtning.  Med häst och vagn.  Det är det kommunala fastighetsbolaget MKB som upphandlar ett sexårskontrakt att hämta sopor med häst och vagn i Herrgården och Örtagård.  Fyra dagar per vecka i sex år ska en häst med vagn hämta sopor och återvinning vid miljöstationerna. Notera också att de särskilt specificerar att företaget ska plocka upp hästbajset, ett lite udda skalkrav i en...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon