Search
Close this search box.

Rånen enligt forskning

Opinionsbildning lönar sig. För tack vare systematisk lobbying från många från framför allt till höger, både politiker från partierna M, KD och SD och från fria aktörer, där samtliga krävt att Brå ska studera brottslighet och födelseland, har nu Brå trots mängden aktivister där som hållit emot tvingats ge upp.  De har därför meddelat att studier kommer på det men tills dess har de släppt en sammanställning av studier som gjorts tidigare i Sverige och Norden på just kriminalitet och utrikes födda.  Det Goda Samhället gjorde i våras en studie av just detta ämne som jag skrev om då och som tydligt visade att gruppen som är allra farligast idag är inte utlandsfödda, utan barn till dem.  Den rapporten...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon