Search
Close this search box.

Det finns som sagt inga gratisseglatser

Greta Thunberg har snabbt lämnat tillbaka Arnolds Tesla (om det nu var hans som betalade den) och tagit sig från LA till New York, dit hon enligt sin Facebook anlände den 7 november.  Igår meddelade hon att hon återigen fått erbjudande om "gratis plats" på en segelbåt.  Inga prinsar med på denna båten men väl ett influencer-par som försörjer sig på att släppa Youtube-filmer.  Den 8 januari 2018 publicerade Mail Online en lång artikel om paret som seglar runt jorden i en 500 000 punds katamaran och försörjer sig som influencers.  De tjänar som sagt alla sina pengar via Youtube och via Patreon. Filmerna de lägger upp på sin udda lyxiga livsstil genererar annonsintäkter, de har över en miljon...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon