Search
Close this search box.

Nya ”klimat”-forskare

Och så publicerades nyss ännu en artikel av olika klimataktivister-forskare som vill påstå att vetenskapen visar. Att statistik ”missbrukas”. Så jag kollade upp den fakta de själva använder. De påstår till exempel att extremväder blir mer vanligt. Men tittar man på t ex denna studie om just extremt väder är trenden motsatt - mer extremt väder fanns 1900-1960. De påstår att nepaleser i Qatar dött pga värme men Nepals ambassad konstaterar att det är dålig bostäder, fattigdom och farliga jobb som tar livet av folk. Qatars medeltemperaturer under 10 år ser ut så här. Som ni kan se är det jämt. Och kyligare senaste 5 åren. De påstår att sockerrörsarbetare dött av klimatet. Men det finns ingen substans i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon