Search
Close this search box.

Snedskjutning i blydebatten

Som jag tidigare meddelat på bloggen, och som ni nog sett i flödet, har jag ägnat betydligt mer energi på miljörörelsen än tidigare för att jag fick extra tid. Men jag tänker inte bara granska klimatrörelsen utan även andra aspekter av den mäktiga miljörörelsen och de frågor de driver.  En sådan, kanske lite mindre dagsaktuell och perifer fråga men ändå en viktigt fråga är den om bly och ammunition. Kanske inte en fråga ni tänker på varje dag men det är en jätteviktig fråga för jakt-communityn för idag skjuter man med blyhagel. Nästan 300 000 personer ägnar sig i jakt i Sverige.  Det är just nu EU:s kemikalieinspektion ECHA som vill gå all in och förbjuda bly i betydligt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon