Sök
Stäng denna sökruta.

Östling är ett sossespinn

Det blev en stor nyhet att något som heter Södertälje Science Park sparkade Leif Östling. Det låter ju lite fräckt. Som om det vore en start-up, hub eller något som har med business att göra. Men det är ju mest av allt ett kommunalt projekt. Kommunen Södertälje försöker bygga någon cred på att stora företag råkar lagt sin verksamhet där. Som om det är kommunen förtjänst. Det är bara att läsa innantill En nod. Vad är väl ändå detta än kommunalt lingo i syfte att lajva näringsliv? Först står Södertälje kommun, som garanterat står för den stora majoriteten fioler i projektet. Pengar till de projekt man lyckas skapa betalas av staten och EU. Kommunalt fluffspråk dominerar hemsidan. Nationell samverkansmiljö....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon