Sök
Stäng denna sökruta.

Statlig klimathotsturné

Som jag konstaterade i förra inlägget luktar det för mig i branschen som ett rent PR-spinn.  Och det var det.  För samtidigt som Expressen fått hela eller halva granskningen serverat på silverfat av Mikael Karlsson själv lanserar han en klimathotsturné.  Tema? Att forskare ifrågasätts. Exakt samma tema som artikeln i Expressen. Det första Karlsson tar upp i intervjun på KTH:s hemsida är just irritation över forskare som har andra uppfattningar och skåpas ner som klimatförnekare.  Så otroligt praktiskt ändå att en av landets största tidningar valde att publicera en granskning av just den gruppen forskare, bara några veckor efter att hans turné lanserades av KTH.  Faktum är att hela syftet just handlar om klimatförnekare (allt som inte stödjer tesen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon