Sök
Stäng denna sökruta.

Luktar beställningsjobb, Expressen

I veckan hade Expressen en granskning. Eller snarare "granskning". För det luktade ett rent beställningsjobb för mig som också är i branschen.  De granskade klimatskeptiker, eller med andra ord alla som vågar gå emot konsensus om att jorden går under.  De blåste verkligen på stort och tog fram stora klimatförnekarklubban som de svingade vilt omkring sig. En mycket agressiv ton.  I Sverige har vi en åsikt i taget, nåde den som vågar ha en annan. Tills pendeln svänger att alla ändrar sig. Då är det okej.  Hela artikeln fokuserade på de forskare som varit tongivande i att försöka nyansera och ge fler än en bild av rådande läge, modiga som vågar säga något annat så att vi väljare kan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon