Search
Close this search box.

Klimatfascism och forskare

Jag har skrivit tidigare om den växande klimatfascismen, där olika extrema inom dark green-rörelsen förespråkar diktatur i klimatets namn och lyfter fram Kina som ett exempel.  Här ett färskt exempel, hämtad från forskaren Amir Sariaslans Facebook-sida. En person som heter Niclas Hell lyfter fram Kina som ett bra exempel, och det övervakningssystem de har på sina medborgare, som bland annat gör att de med för låg poäng låses in i landet och får inte lämna det.  Han "välkomnar" klimatfascism och vill leva en diktatur.  Notera också att Kina bara är dåligt för att de tillverkar plastskräp, inte för att de har enorma omskolningsläger, torterar folk i fängelset, censurerar media och internet och godtyckligt får folk att "försvinna". Nix, detta...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon