Sök
Stäng denna sökruta.

Aktuellt Ofokus

Sossebloggen Aktuellt Fokus, som hävdar att de finansieras av "donationer" men inte kan uppvisa några belägg för att det bara är privatpersoner och inte the usual suspects S och LO, försöker återigen skapa ett drev.  Denna gång, igen, mot en moderat.  I ett inlägg hävdar de att Victoria Onval, som uppenbarligen är pro-Erdogan, är politiker för Moderaterna. Sedan försöker de dra ner.....trumvirvel......Carl Bildt, sossarnas favorithatobjekt.  Problemet är att Aktuellt Ofokus hittar på. De har nämligen inte kollat upp om Onval verkligen är politiker eller om hon bara är medlem, bara för att man har moderat i profilen betyder nämligen inte att man är förtroendevald.  Och hade de orkat bete sig som de journalister de hävdar att de är (herregud)...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon