Sök
Stäng denna sökruta.

Bakom klimataktivisterna

Det finns så många frågetecken kring klimataktiviströrelsen och Thunberg. Som vilka alla personerna på filmen jag postade i förra inlägget är:  Vad heter de och vem betalar deras lön att hänga heltid med Greta Thunberg när hon är i Kanada? Killen är Rob Liddell och han råkar vara producent på BBC Science. Det vill säga en statligt anställd journalist på brittiska public service vars jobb är att ge allmänheten fakta om vetenskap.    En BBC-journalist har alltså flugit till Kanada för att hänga med Greta när hon leda upp massorna i det kanadensiska riksdagsvalet.  Jag fick också tips om en kanadensare som publicerat en granskning av andra saker kring Thunbergs Amerika-resa.      Den 22 oktober skrev Hufvudstadsbladet: "Daniel...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon