Sök
Stäng denna sökruta.

Bidrag pga adress

Ju mer jag börjar kolla på hur våra system är uppbyggda desto mer politiskt deprimerad blir jag.  Vi har enorma kostnader för välfärden i Sverige, som är generellt finansierad. Och det finns ett brett stöd hos svenskar att man vill ha det så, åtminstone mestadels.  För det här inlägget behövde jag inte begära ut statistik, det räcker med att surfa in på Försäkringskassans hemsida.  Följande bidrag räcker det om du bor i Sverige. Ni läste rätt. Det är det som står.  När jag sedan läste lite mer hittade jag uppgifter om att du behöver ha ett uppehållstillstånd, men det räcker med tillfälligt. Varför kassan inte skriver att bo här inte räcker utan du behöver ha uppehållstillstånd är oklart och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon