Sök
Stäng denna sökruta.

Solbluff i Hästveda

Johan Ehrenberg försöker som bekant utmåla sig som en slags klimatentreprenör, trots att han mestadels försörjer sig på bidrag.  Tyvärr är det en del som går på hans bluff. 2014 blev han till exempel utsedd som Årets Hästvedare för att han byggt en solcellspark i Hästveda utanför Hässleholm i Skåne.  Samma år fick han ett till pris för parken, av Hässleholm. Det finns en anledning varför han la solcellsparken i just Hästveda - han har vuxit upp där.  Men sedan dess har parken förfallit och idag är det....ingenting. Ehrenberg skyller på stölder och på kommunen. En artikel i Norra Skåne publicerades den 8 oktober 2019 om det här.  Solparken är helt övergiven, till och med träställningarna är borta.   ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon