Sök
Stäng denna sökruta.

Evighetsmaskin av medborgarskap

Vi har så många systemfel i Sverige att jag blir mörkrädd. Denna Kling och Klang-mentalitet härrör från en obeskrivligt naiv inställning till människor, att Sverige är ett förlamande kompakt konsensusland där folk inte vågar ifrågasätta ens på den första nivån och att vi har en överdriven självbild som nation att vara så himla snälla och goda.  Ett nytt hål jag hittat är medborgarskap.  För det visar sig att alla medborgare, utan undantag, har rätt att föda så många barn de vill utomlands och alla barnen blir automatiskt svenska medborgare. På Migrationsverkets hemsida kan du läsa att reglerna tydligen ändrades 1 april 2015, det vill säga under sittande regering.  Innan dess blev barn alltid automatiskt medborgare om mamman var svensk...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon