Sök
Stäng denna sökruta.

Pensionsmyndigheten gräver djupare i hålet

Det är alltid roligt när myndighetspersoner självmant ger en mer material, som man inte efterfrågat men tacksamt tar emot. Särskilt när de inte själva är medvetna om att det är det de gör.  Idag valde Pensionsmyndighetens analyschef Ole Settergren att skriva på Jan Ericsons Facebooksida, en helt offentlig profil så kommentarerna är således dessutom offentliga så fort de publiceras. Han kommenterade mitt inlägg och det pågående bråket jag har med myndigheten och gav mig utan att tänka sig för mig både mer ammunition i min överklagan hos Kammarrätten och det här blogginlägget.  Bakgrunden är ju att jag i september begärde ut material från dem. Första begäran skrev jag omedvetet inte specifikt på barn, även om det sedan framgick i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon