Sök
Stäng denna sökruta.

Statlig TV opinionsbildar

Vi har, tyvärr, statlig TV och radio fortfarande. Men de, förväntas, i alla fall leva efter vissa principer för att ha privilegiet att ta 8 miljarder skattekronor varje år totalt till public service (SVT får 4 miljarder per år). Vad har då vårt statliga TV-kanalbolag valt att lägga pengarna på? Bland annat opinionsbildning.  På sajten folkbettet.svt.se kan man se en klassisk politisk kampanj (!).   Jag klickade ja. Då kom följande formlär upp.  Sajten är enkel och har säkert inte tagit så lång tid att bygga men det handlar om principen.  Sedan skyller de på servern, eller så är det verkligen så att jättemånga fyllt i..... men idén är ett autogenererat mail som man ska "copy paste" och maila...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon