Sök
Stäng denna sökruta.

Källkritik och ”källkritik”

Jack Werner har försökt göra sig ett namn som en rättskaffens journalist som framför allt vill få fram "sanningen", med hjälp av källkritik och pratar ofta om "fejk news". Han jobbade bland annat med Metros "Viralgranskaren" när den var ny, ni bloggläsare som läst bloggen ett tag vet att jag våren 2016 hade en rolig trollning av dem.  Så han fick vara medförfattare till den fjärde upplagan av boken "Källkritik" som kom ut 2019.    "Den källkritiska metoden är ett effektivt instrument för att värdera och bedöma olika källors tillförlitlighet." Är det då inte lustigt att de apatiska barnen dyker upp som ett exempel? Och inte exempel på bra källkritik utan bevis på hur fel alla hade som påstod...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon