Sök
Stäng denna sökruta.

Manlig omskärelse

Det är alltid underhållande när partier från en debatt på halsen som de inte för sitt liv önskade, som att just Centerpartiet, med sina långa antisemitiska rötter från 40-talet de fortfarande inte gjort upp med men desperat försöker utmåla sig som DET partiet som "står upp" mot nazismen, drabbades av när det gäller manlig omskärelse.  Men om man ska gå ner på allvaret i sakfrågan så har jag landat i att även om jag tycker ritualen är omodern och ett övergrepp på barn, man skär bort frisk vävnad på en bebis, så tycker jag att istället för förbud kan börja någon annanstans.  Jag tycker att det finns en massa omoderna och barbariska saker religioner pysslat med genom tiderna som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon