Sök
Stäng denna sökruta.

Att skarva som Holmgren

Pär Holmgren är en ständig källa till inspiration. Förutom att hyckla om flyget och ljuga om Vasaloppet, samt hata demokrati.  Men hans skarvande började långt innan hans politiska ambitioner - när han började transformeringen från meterolog med omtalad frisyr till Klimat-Jesus.  Han började sin resa till landets mesta klimatalarmist redan 2005. Enligt bloggen Klimatupplysning skrev han några artiklar i meteorologernas egen tidning Polarfront. Den drivs av Svenska Meteorologiska Sällskapet (SMS). I nr 123 från 2006 skrev han:   "Vi meteorologer kan spela en viktig roll i klimatfrågan om vi vill det." "Att vi i varierande grad är TV-kändisar är så klart ingen nackdel i sammanhanget." "Se till att du får svara på de frågor som DU vill svara på"....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon