Sök
Stäng denna sökruta.

Gratis boende

Stockholms skattebetalares pengar förvaltas idag inte av 100 % vänster utan till drygt 50 %, vilket alltid är något att vara glad över.  Men det är lätt att sätta i halsen när man ser vad vänsterpartierna C och MP spenderar dem på.  Det finns tydligen 650 tiggare i Stockholm, som bland annat bajsar på skolgårdar inklusive mina barns.  Denna summa har inte minskat. Ändå vägrar C och MP införa ett tiggeriförbud. Och av dessa 650 personer så bor hälften gratis på skattefinansierade boenden. Där får de förutom en säng, dusch, shampoo, tvål, tvätta och mat även på vissa ställen gratis fotvård och tandhygienist. Gratis. Eller snarare, på din och min bekostnad.  Och varför får människor som inte jobbar, inte...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon