Sök
Stäng denna sökruta.

ETC och ”annonsörerna”

Det är ändå så kul att Ehrenberg fortsätter att kämpa på i sitt parallell-universum där sanningen alltid är relativ.  Idag gick de ut med att de "tackar nej" till alla "fossila annonsörer".  Chefredaktör Andreas Gustavsson slog på stora god-moral-trumman och meddelade detta drastiska beslut idag i sin krönika. Jag länkar inte till ETC för att jag inte vill bjussa dem på trafik.  Han hävdar i samma artikel att 15 % av deras totala annonsintäkter varit från fossila branschen, som de nu avstår ifrån.  Och att de har en sjusiffrig annonsintäkt. Med andra ord minst 1 000 000 kronor.  Jag ska räkna lite på det nedan.  Men först måste jag visa hur ledsna de blev över att ingen brydde sig...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon